23948sdkhjf

MT Højgaard gav en virtuel rundtur

Kommende elever inviteret til fest i anledning af at 7.000 ud af 9.300 kvadratmeter nu er under tag på ny OPS-skole i Odder.
650 forventningsfulde elever og lærere fik fredag den 14. oktober det første kig ind i deres nye skole, Skovbakkeskolen, i Odder.

Projektet blev startet op i april måned i år, og byggeriet er nu halvvejs med facader og tag på 7.000 af de i alt 9.300 kvadratmeter, der skal opføres.

- Både skolederen og borgmesteren er rigtig tilfredse med den måde, vi har samarbejdet med Deas om projektet. Alle håndværkere på projektet fik mange positive ord med på vejen for deres ihærdighed og fokus på at kombinere et sundt arbejdsmiljø med sans for kvalitet for det udførte arbejde, fortæller afdelingsdirektør Carsten Nielsen fra MT Højgaard i Aalborg.

De kommende elever og lærere havde til rejsegildet mulighed for at besøge det færdige klasselokale, der er udført som referencerum for det resterende byggeri. Her kunne de komme på en guidet, virtuel rundtur og gå på oplevelse med deres smartphones og tablets for at se, hvad der ligger bag lofterne og væggene. Selve filmen var produceret af projektets BIM-koordinator Mette Bregnballe Kristensen.

I denne uge er der taget hul på næste kapitel af byggeriet med montering af betonelementer og stålspær til bevægelsescenteret, der består af en håndboldhal og en gymnastiksal, som forventes at stå klar inden jul.

Det samlede projekt står klar til aflevering til sommer næste år, hvorefter den eksisterende skole nedrives. Her skal i stedet opføres en ny daginstitution på de i alt 800 kvadratmeter, der står klar til aflevering den 1. december 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128