23948sdkhjf

Nye varmeløsninger med fokus på design

Over 200 installatører var med, da Bosch markerede lanceringen af nye varmeløsninger med rød løber i fire byer.
Bosch har skruet op for designet i en række nye varmeløsninger, som netop er sendt på markedet.

Lanceringen blev markeret med et roadshow i slutningen af september, hvor fire danske byer blev besøgt. Hovedbudskabet til installatørerne var enkelt: En æstetisk løsning, som er nem at servicere og installere.

Med lanceringen af gasfyret ”Condens 9000i” og en relancering af topmodellerne inden for luft/vand- og jordvarmepumper, ”Compress 6000 AW” og ”Compress 7000 LWM” er en ny serie af varmeløsninger kommet til Danmark under fællesbetegnelsen ”Smart. Design.”.

Bosch oplyser, at ambitionen har været at kombinere innovation, brugervenlighed og strømlinet design i en kompakt varmeløsning. Med afrundede hjørner, rene linjer og klassisk sorte og hvide farver er målet at få slutbrugerne til i højere grad at tænke varmeløsningen ind som en synlig del af boligindretningen i eksempelvis køkkenalrum eller brygger.

Viborg, Middelfart, Sorø og Ballerup dannede rammen om fire installatør-dage, hvor de nye Bosch-produkter blev præsenteret. Lidt over 200 installatører var forbi en af de fire byer, og ifølge Bosch var tilbagemeldingerne positive.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11