23948sdkhjf

Flere boliger på vej i ny Roskilde-bydel

Kullegaard, Svendborg Architects og Schønherr designer fem punkthuse.
Mandag indgik KSE Ejendomme en aftale med Roskilde Kommune om køb af en byggegrund i den nye bydel Musicon, og selskabet går i løbet af 2017 i gang med at opføre første etape af et projekt på i alt 7.500 kvadratmeter.

Kullegaard, Svendborg Architects og Schønherr har tegnet det nye byggeri, der består af fem punkthuse i varierende højde fra tre til seks etager.

- Hele holdet er stolte over at være med til at udvikle området, som ligger på en rigtig spændende grund med mange muligheder. Musicons overordnede fokus på kunst, kultur og kreativitet skaber en spændende kontekst, der giver os rum til at tænke anderledes og mere dynamisk, siger Kasper Kullegaard, der er partner og arkitekt i Kullegaard.

Han oplyser, at projektet er resultatet af et strategisk partnerskab mellem Kullegaard og Svendborg Architects, som har til hensigt at udvikle begge organisationer gennem deling af viden og erfaringer.

Første etape omfatter 4.000 kvadratmeter etageareal og skal realiseres i løbet af de næste par år, mens anden etape på cirka 3.500 kvadratmeter vil følge på et senere tidspunkt.

Bygningerne indrettes primært til boliger, som skal henvende sig til et mangfoldigt publikum. Dog er der i etape 2 af projektet planlagt flere åbne funktioner som butik og café samt et seniorbofællesskab med udadvendte aktiviteter og tilbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11