23948sdkhjf

Nyt job

Vi bringer her en oversigt over nogle af de seneste ansættelser i byggebranchen.
Chinaconsult Beijing
Hugo Høllede er tiltrådt som ny direktør. Han kommer fra en stilling som direktør for HTH Køkkener Asia Pacific i Shanghai.

Chinaconsult Beijing er en dansk konsulentvirksomhed, som assisterer danske virksomheder inden for alle brancher med etableringsydelser, midlertidige kontorfaciliteter, markedsanalyser, og salg.

Dan-Ejendomme
Jens Vinther Nielsen, 44 år, er tiltrådt som direktør i og udgør sammen med adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen direktionen. Jens Vinther Nielsen kommer senest fra en stilling som adm. direktør for Nysir Danmark A/S og har desuden været juridisk chef for Skanska Danmark A/S gennem 10 år.

HP Gruppen A/S
Morten W. Stausgaard er ansat som indkøbschef med ansvar for nuværende og fremtidige samhandelsaftaler samt styring af virksomhedens daglige indkøb. Morten W. Stausgaard har senest været ansat som indkøbschef hos XLByg Elling Tømmerhandel.

Nordicom
Niels Troen er ansat som ny administrerende direktør som afløser for Gunnar Kristensen. Niels Troen kommer fra en tilsvarende stilling i ejendomsinvesteringsselskabet E-Star Property og har tidligere været nordisk direktør i HSH Nordbank.

Samtidig indtræder underdirektør Ole Steensbro i direktionen.

Statens Byggeforskningsinstitut
Thorkild Ærø, 42 år, tiltrådte 1. december som ny direktør for Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet.

Swegon A/S
Indeklimaproduktleverandøren Swegon A/S har pr. 1. november ansat Anette Junge som ny marketingassistent. Anette Junge er uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og skal koordinere og effektuere Swegons marketingarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078