23948sdkhjf

International designpris til C. F. Møller

Arkitektfirmaet C. F. Møllers designafdeling modtager iF Product Design Award 2009 for dørgrebsserien Randi-Line Komé.
C.F. Møller's afdeling for industrielt design er netop blevet tildelt årets "iF Product Design Award" for dørgrebsserien Randi-Line Komé.

Det vækker glæde hos den danske arkitektvirksomhed, som nu ser nye og spændende perspektiver i bestræbelserne på at markedsføre arbejdet med industrielt design:

- Den internationale anerkendelse, der følger med at få en iF Product Design Award, vil fremover være med til at synliggøre vores designafdeling, som i øjeblikket oplever stor vækst, og vi er naturligvis meget stolte over at have fået prisen", fortæller partner og arkitekt Klavs Hyttel

Designafdelingen er oprettet i 2003 og beskæftiger pt. fem medarbejdere, der arbejder med industrielt design, interiørdesign og unikadesign af specialinventar. Lige nu er to nye møbelserier undervejs, som præsenteres for offentligheden på Stockholm Furniture Fair til februar næste år.

Om iF designprisen
iF - International Design Forum - har siden 1953 uddelt deres designpris, der verden over anses som et prestigefuldt symbol på fremragende design. Prisen betragtes som én af de vigtigste i verden, og den tiltrækker årligt over 2000 bidrag fra mere end 30 forskellige lande.

Kilde: C.F. Møller

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063