23948sdkhjf

Nyt ø-projekt skal løfte kyst-initiativ i Dubai

”The Universe” bliver det næste i rækken af bemærkelsesværdige ø-projekter i Dubai.
Man skulle tro, at den globale finanskrise ville sætte en - i hvert fald midlertidig - stopper for Dubai’s vilde byggeplaner. Imidlertid har landets største entreprenør - Nakheel - store planer om at gøre et nyt, storstilet ø-projekt til omdrejningspunkt i sit nye såkaldte ”Blue Communities”-initiativ.

Blue Communities er en organisation, der er oprettet med henblik på at skabe opmærksomhed omkring beskyttelse og udvikling af kystnære miljøer. En væsentlig del af strategien er ifølge internetsiden World Architecture News at udvikle et nyt ø-projekt ud for Dubai:

- Uafhængigt af den videnskabelige verden har vi allerede fået regeringsfolk, interesseorganisationer, videnskabsfolk, ja endda forfattere og fotografer til i fællesskab at påbegynde udviklingen af standarder og vejledninger for kystudvikling. Vi har også modtaget værdifulde indlæg fra virksomheder som Siemens, IBM og Atlantis Hotels, siger en talsmand fra organisationen.

Det nye ø-projekt får navnet ”The Universe” og skal efter planen omkranse det eksisterende ”The World”.

Nakheel har allerede erfaring med den type projekter, eftersom det var selvsamme entreprenør, der stod bag udviklingen af blandt andet ”The World” og ”Jumeirah”-palmeøerne.

Ill.: World Architecture News

Kilde: World Architecture News

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127