23948sdkhjf

Fem entreprenørteams i spil til familiehus

Fem hold bestående af totalentreprenør, arkitekt og ingeniør skal nu give bud på, hvordan det nye TrygFondens Familiehus Hammel skal se ud og bygges.

De fem hold er nemlig blevet prækvalificeret til at byde ind på totalentreprisen af byggeriet, der efter planen skal gå i gang på Regionshospitalet Hammel Neurocenter i sommeren 2017.

De fem teams
• C.C. Contractor, Cubo Arkitekter, Midtconsult
• PN Erhvervsbyg, Østergaard Arkitekter, Stokvad Rådgivende Ingeniører, Vega Landskab
• Jakobsen & Blindkilde, P+P Arkitekter, Viborg Ingeniørerne
• Jorton, Rubow Arkitekter, Regnbuen-Kontur Arkitekter, Folmer Studio, Tækker Rådgivende Ingeniører
• Poul Pedersen A/S, Skala Arkitekter, WE Architects, Drias, Bogl

TrygFondens Familiehus Hammel skal bygges ved Regionshospitalet Hammel Neurocenter.

Der var 23 ansøgere til prækvalifikationen, og den store interesse skaber glæde hos Hospitalsenhed Midt, som Regionshospitalet Hammel Neurocenter er del af:

- Det har været en stor opgave at udvælge de fem ansøgere i et felt, hvor alle ansøgere var meget kvalificerede og ville kunne løfte opgaven. Nu glæder vi os til at se de fem bud på, hvordan TrygFondens flotte donation kan realiseres i et familiehus, der giver trygge rammer for familier i en svær situation, siger hospitalsdirektør Lars Dahl Pedersen.

I udvælgelsen af ansøgere er der blandt andet lagt vægt på dokumenteret erfaring med lignende projekter, og de fem prækvalificerede hold er en blanding af etablerede og nyere firmaer.

De fem hold har nu indtil midten af januar til at udarbejde bud på projektet. I slutningen af marts ventes Regionsrådet at godkende det vindende bud.

TrygFondens Familiehus Hammel er resultat af en donation på 25,5 millioner kroner fra TrygFonden. Huset skal blandt andet indeholde otte dobbeltværelser til børnefamilier, badeværelser, to køkkener samt opholdsstuer til leg og samvær.

Ideen bag familiehuset i Hammel er baseret på gode erfaringer fra TrygFondens Familiehus ved Aarhus Universitetshospital i Skejby.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095