23948sdkhjf

HB Trapper glæder sig over flot regnskab

Trappeproducenten henter for andet år i træk et overskud før skat på knap 7,5 mio. kroner. Ledelsen kalkulerer dog med tilbagegang i indeværende regnskabsår.
Bruttofortjenesten er øget fra 35 mio. kroner i 2006/07 til 39 mio., mens resultatet før skat for andet år i træk lander lige under 7,4 mio. kroner.

Hos HB Trapper er der uddelt tilfredshed med resultatet, der ”fuldt ud har levet op til ledelsens forventninger” i et år, hvor medarbejderstaben tilmed er øget fra 79 til 87.

Trods det flotte resultat og en afkastningsgrad, der de seneste fire år har ligget stabilt omkring 15-16 %, forventer Herning-virksomheden ikke yderligere vækst i regnskabsåret 2008/09.

Ledelsen har i budgettet kalkuleret med lavere aktivitet, hvorfor der ”med udgangspunkt i de nuværende markedsforhold forventes et mindre resultat end i 2007/08”.

Om HB Trapper
HB Trapper designer og konstruerer trapper og altaner til markeder i Norden og Tyskland. Virksomheden har hovedkvarter i Herning, egne salgskontorer i Gentofte og Herning samt et datterselskab i Tyskland.

Kilde: HB Trapper

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094