23948sdkhjf

Dominus køber op i syd

Markedet for intelligente bygningsanlæg er i vækst, og det skal udnyttes.
Dominus med hovedkontor i Herning og afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og København bliver nu også repræsenteret i Syd- og Sønderjylland.

Det sker med købet af Aabenraa-baserede Modus Control ApS, der blev etableret i 2013. Hos Modus ser man frem til at blive en del af en landsdækkende virksomhed, der kan udbrede kendskabet til virksomhedens kompetencer hurtigere end ved organisk vækst.

- Kalenderen er allerede nu fyldt op med udvikling af løsninger til eksisterende og nye kunder, så ved at blive en del af Dominus kommer vi hurtigere i kontakt med en større del af markedet, end hvis vi skulle bruge ledelseskræfter på at vokse organisk, siger administrerende direktør Peter Petersen, der fortsætter som afdelingsleder af den nye Dominus-afdeling i Aabenraa.

Med købet får Dominus opfyldt et ønske om at komme endnu tættere på kunder og opgaver i det syd- og sønderjyske.

- Når vi løbende udvider antallet af afdelinger i Danmark, er det ikke mindst fordi vi tror på, at lokalkendskab og muligheden for hurtigt at kunne mødes er vigtige faktorer i samarbejdet med eksisterende og nye kunder. Vores erfaring viser, at nærhed skaber de bedste resultater. Derfor giver det rigtig god mening, at vi med Peter og hans team nu får en stærk forankring i det syd- og sønderjyske, siger administrerende direktør Toke Juul fra Dominus.

Med købet af Modus Control beskæftiger Dominus tæt ved 100 medarbejdere. Virksomheden er etableret i 1997 og indgår i den nordiske Nordomatic-koncern som specialist i åbne og leverandøruafhængige Building Management- og CTS-systemer - fra planlægning og projektering til installation og service.

Parterne har i forbindelse med handelen aftalt ikke at oplyse købssummen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093