23948sdkhjf

Opkøb i nedbrydningsbranchen

LH Hockerup er i vækst og bliver nu landsdækkende.
Entreprenør Per Rasmussen fra Bjerringbro har både hugget ubåde og lokomotiver op, ryddet store slagterier fra jordens overflade og sprængt høje skorstene væk.

Hans virksomhed Dansk Knusning & Genbrug ApS bliver nu en del af LH Hockerup A/S fra Roskilde, som rykker over Storebælt i ønsket om at blive landsdækkende.

Indehaverne Per Rasmussen og Lasse Hockerup har mødt hinanden i brancheforeningen og deres to virksomheder har i stigende omfang benyttet hinanden på fælles projekter.

I forbindelse med drøftelser om de stigende krav fra myndigheder og kunder til opgaverne har de to virksomheder intensiveret samarbejdet, der nu er resulteret i en alliance, der skal give konkurrencemæssige og økonomiske fordele over for kunderne.

- Vi arbejder meget inden for miljøsanering og har stærkt fokus på affaldshåndteringen. Mens vores folk har ekstremt stor ekspertise med det miljøfarlige affald har Pers folk særlig erfaring med at sortere byggeaffald og videresælge det. I fællesskab kan vi tilbyde konkurrencedygtige løsninger, der samtidig er helt i front i forhold til miljøkravene, siger direktør Jan Langkjær fra LH Hockerup.

Dansk Knusning & Genbrug er formelt blevet en del af LH Hockerup pr. 1. november. Per Rasmussen fortsætter som leder af den del af virksomheden, der fortsat vil have jysk base i Bjerringbro.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094