23948sdkhjf

Greve-entreprenør teambuilder i Dubai

60 medarbejdere er netop hjemvendt fra fire dages studietur blandt Dubais himmelstræbende byggekraner.
Sammenhold og fællesskab, motivation og arbejdsglæde, gensidig respekt, tolerance og teamwork.

Det var kodeordene, da 60 funktionærer og timelønnede medarbejdere i LM Byg A/S i slutningen af oktober satte kursen mod Dubais himmelstræbende byggekraner på fire dages fælles studietur.

- Medarbejdernes succes er virksomhedens succes, og turen til Dubai skal ses som en anerkendelse af medarbejdernes store engagement og evner til sammen at indfri vores målsætninger og budgetter, siger indehaver Carsten Mindegaard.

Hans Anker Nielsen, der i september overtog jobbet som administrerende direktør, brugte turen som en god anledning til at rykke tættere på de medarbejdere, som han leder til daglig. Han understreger, at det er kombinationen af faglig specialisering og holdånd, der skal løfte LM Byg nu og i fremtiden:
- Medarbejdernes unikke sammenhold udgør et overordentlig stærkt aktiv for virksomheden. Derfor vil medarbejderne også i årene frem være det prioriterede omdrejningspunkt, siger Hans Anker Nielsen

LM Byg er vokset år for år gennem en specialisering inden for råhusbyggeri, og virksomheden realiserede i 2015 et rekordoverskud på 29,2 millioner kroner før skat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157