23948sdkhjf

Gulventreprenør skifter spor

Jens Erik Jensen - tidligere ABM Gulve - har stiftet virksomheden Drymix, der fra begyndelsen af 2009 vil producere tørmørtel på en ny fabrik i Galten.
I begyndelsen af oktober forlod Jens Erik Jensen ABM Gulve, som han havde stiftet 18 år forinden. Gulventreprenøren - der næste år runder de 60 - har dog stadig store ambitioner for fremtiden, og efter nytår åbner han en ny fabrik i Galten, som skal producere tørmørtel:

- Det var et naturligt sporskifte for mig at blive leverandør af tørmørtel-produkter, hvor jeg før havde været aftager. I ABM Gulve fik vi hos vore leverandører løbende lavet produktudvikling af eksisterende blandinger, og vi fik lavet nogle helt nye, forklarer Jens Erik Jensen.

Aktieselskabet Drymix har været undervejs i godt et års tid. Året er gået med at lokalisere en strategisk godt beliggende byggegrund og derefter at projektere en super moderne tørmørtelfabrik.

Befinder sig godt i modvind
Afmatningen i byggebranchen ligner en svær hurdle for en nystartet virksomhed, men Jens Erik Jensen har allerede de første kunder i hus, og han ser generelt positivt på mulighederne for at skabe endnu en succesforretning:

- I planerne indgik ikke, at vi skulle få en finans- og byggekrise. Den kom ganske hurtigt og uforudsigeligt, og vi kunne godt have undværet den. Men jeg befinder mig godt i modvind. Og allerede nu måneder inden produktionsstarten har jeg en håndfuld aftagere, så det skal nok gå, siger han.

Hovedparten af Drymix’ salg vil være til danske kunder, men også Skandinavien og særligt Tyskland er i fokus:

- Før i tiden fik vi hos ABM Gulve leveret pulverprodukter fra Tyskland, og Drymix vil altså få råmaterialer dernedefra. Men så skal vi til at sende vi færdigvarer retur. Det er en god tanke, slutter Jens Erik Jensen.

Kilde: Drymix

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094