23948sdkhjf

Jydepejse sælger mindre

Jydepejsen A/S har røde tal på bundlinjen i årsregnskabet, hvor bruttoresultatet er mere end halveret fra 13,3 mio. til 6 mio. kroner.
Afmatningen i byggeriet har fået negativ indflydelse på salget af pejse og brændeovne. Det må Holstebro-virksomheden Jydepejsen konstatere ovenpå offentliggørelsen af resultatet for det seneste regnskabsår, der sluttede ved udgangen af juni.

Således er et overskud før skat på 3,8 mio. før skat skiftet ud med et minus på 0,4 mio. kroner, mens bruttofortjenesten er svundet ind fra 13,4 mio. til 6 mio. kroner.

Udviklingen kommer i kølvandet på fire meget positive år, som senest sikrede Jydepejsen en plads blandt Børsens gazelle-virksomheder, men i det seneste år - hvor medarbejderstaben desuden er svundet ind fra 33 til 22 - er det altså ikke lykkedes at holde dampen oppe.

Trods den negative udvikling vurderes resultatet som tilfredsstillende i lyset af de nuværende markedsvilkår. Ledelsen ser samtidig positivt på fremtiden og forventer sorte tal på bundlinjen i indeværende regnskabsår.

Kilde: Jydepejsen A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063