23948sdkhjf

Lindpro skal brandsikre fire kommuner

Vinder alle delaftaler i nyt udbud.
Teknik- og servicevirksomheden Lindpro har netop skrevet kontrakt med Esbjerg, Kolding, Middelfart og Odense Kommuner om installation, service og vedligehold af kommunernes brandalarmeringsanlæg i de næste fire år.

Lindpro har dermed vundet alle fire delaftaler i det netop afgjorte KomUdbud på lovpligtige serviceeftersyn, almindelig vedligehold samt køb af ABA-anlæg på alle kommunernes bygninger.
Rammeaftalerne er netop underskrevet af alle parter, og Lindpro glæder sig til at komme i gang med opgaven, der løber fra den 1. januar 2017 og fire år frem.

- Vi har i mere end 10 år serviceret ABA-anlæggene i Esbjerg Kommune og er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde samtidig med, at vi ser frem til at udvide kommunesamarbejdet med Kolding, Middelfart og Odense Kommuner. I forvejen har vi lignende aftaler med blandt andet Albertslund, Hjørring og Ringkøbing-Skjern kommuner, udtaler Torben Ernstrøm, der er kompetencerådgiver med speciale i brandsikring hos Lindpro.

For Esbjerg og Middelfart Kommuner omfatter rammeaftalerne tillige bygge- og anlægsprojekter. Tildelingskriteriet i udbuddet var laveste pris.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172