23948sdkhjf

Københavnsk totalentreprenør flytter til Carlsberg Byen

Samler to afdelinger i nyopført kontorhus.
Den 28. november flytter totalentreprenør og bygherrerådgiver Arpe & Kjeldsholm A/S adresse til det nybyggede Humlehuset i Carlsberg Byen, som virksomheden selv har været bygherrerådgiver på.

Siden 2012 har Arpe & Kjeldsholm både haft adresse midt på Strøget i det indre København samt på et midlertidigt konto i Carlsberg Byen.

Det ændres nu, hvor virksomhedens i alt 35 medarbejdere samles på 550 nyopførte kvadratmeter i Humlehuset, tæt på den nye Carlsberg Station.

En central placering i den nye bydel er oplagt, da en stor del af Arpe & Kjeldsholms igangværende projekter er placeret her. Derudover opfylder de nye faciliteter også et helt praktisk pladsbehov, som er opstået i takt med, at medarbejderstaben er vokset.

- Vi har gennem et stykke tid ønsket at samle alle dele af virksomheden på én adresse, da vi de senere år har ansat en række nye medarbejdere. Det kan nu lade sig gøre i Humlehuset, hvilket vi er meget tilfredse med – og vi ser frem til at rykke ind i de helt nye og moderne lokaler, siger partner Thomas Sørensen fra Arpe & Kjeldsholm.

Arpe & Kjeldsholm udfører både totalentrepriser, bygherrerådgivning, projektledelse og byggestyring. Virksomheden var den første til at indgå aftale om et byggeafsnit i Carlsberg Byen, som blandt andet omfattede det nu færdige Humlehuset.

Arpe & Kjeldsholms nye adresse er Humletorvet 27, 4., 1799 København V.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109