23948sdkhjf

VVS’er: Praktikpladser kan betale sig

Praktikpladser er vigtige for både den enkelte virksomhed og for arbejdsmarkedet i det hele taget, lyder det fra direktør Christian Olsen fra Knud Jensen VVS A/S.

Han har siden 1999 stået i spidsen for en virksomhed, hvor op mod 25 procent af de ansatte er lærlinge.

- Vi sørger for hele tiden at have en god blanding af erfarne medarbejdere med stor rutine og lærlinge og nye medarbejdere som ofte har nye idéer og perspektiver på, hvordan vi skal løse opgaverne. Det giver en godt arbejdsmiljø – og med de rigtige lærlinge kan det også ses i prisen for kunden, siger Christian Olsen i en pressemeddelelse.

Knud Jensen VVS blev etableret helt tilbage i 1927 og er en virksomhed, der er rummelig nok til både at fejre jubilæum for den mest erfarne medarbejder, Jørgen Kofoed, som i 2013 rundede 50 år i virksomheden, og til at udstyre medarbejderne med ipads til timeregistrering.

Og Knud Jensen VVS er langt fra den eneste virksomhed i branchen, der satser på lærlinge. Således viser en undersøgelse fra brancheorganisationen Tekniq , at der fra januar til august 2016 er indgået 1.836 uddannelsesaftaler blandt el- og vvs- installatørerne. For VVS'erne er stigningen hele 22 procent sammenlignet med sidste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094