23948sdkhjf

JFP skal bygge kontorhus i Herning

Når HK MidtVest i næste måned stikker spaden i jorden til et nyt domicil på Vestergade 43 i Herning, bliver det med JFP Murer & Tømrer som hovedentreprenør.

Søren Andersen Arkitekter i Holstebro har tegnet den 800 kvadratmeter store bygning, som udvider HK’s samlede bebyggelse på grunden til 1.800 kvadratmeter. JFP Murer & Tømrer får også til opgave at renovere den eksisterende bebyggelse.

Der bliver plads til omkring 50 medarbejdere i det nye hovedkontor, som efter planen skal stå klar til indflytning omkring nytår 2017.

Store forventninger
Opgaven for HK MidtVest er den første større sag, som JFP Murer & Tømrer har vundet efter ansættelsen af Mikkel N. Steffensen som ny direktør i juni.

Selskabet tager sig af JFP-koncernens mellemstore sager og har tidligere meldt ud, at ambitionen er at øge omsætningen fra cirka 50 millioner kroner i 2016 til 75 millioner kroner i 2017.

- Vi har store forventninger til JFP Murer & Tømrer, fordi vi oplever stor efterspørgsel fra kunder med opgaver, der kræver et selskab med en vis volumen til at tage hånd om de mellemstore opgaver, men som samtidig bruger egne håndværkere til opgaverne, sagde administrerende direktør Jesper Friis Poulsen, da han offentliggjorde datterselskabets vækstplaner i sidste måned.

Tre rejsegilder på 11 dage
Generelt er JFP inde i en travl periode, og virksomheden kan i disse uger fejre rejsegilde på hele tre sjællandske projekter.

Det første rejsegilde fandt sted fredag den 11. november på Valby Maskinfabrik, hvor JFP opfører 66 boliger, kontorhus og fælleshus for De Forenede Ejendomsselskaber.

Torsdag den 17. november venter endnu et rejsegilde på Grønttorvet i Valby, hvor JFP bygger 83 boliger for Calum, og endelig er der rejsegilde for Terrassehaven i Irma Byen tirsdag den 22. november. Her bygger JFP 139 boliger og p-kælder for Elf Development.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125