23948sdkhjf

Nye havneboliger indbringer rekordsummer

NPV sætter prisrekord på lejlighed i Københavns havn.

Med en pris på 20 millioner kroner for en stor penthousebolig på Kærholm i Københavns nye attraktive kanalby sættes en ny rekord for området langs Københavns Havn.

Køber kontaktede NPV og ejendomsmægleren og fortalte om sine boligønsker. Løsningen blev at lægge to lejligheder sammen, og køber har dermed fået 300 kvadratmeter bolig samt 100 kvadratmeter tagterrasse og to altaner.

I et byggeri som dette i den høje ende hvad angår beliggenhed, miljø og kvalitet, lægger vi op til individualitet, hvor køberne kan vælge indretning, materialer, farver med mere. Men denne gang blev vi udfordret, siger salgs- og marketingchef Alexander Mottlau fra NPV.

NPV opfører 196 lejligheder på Kærholm, som er første etape af Engholmene. Heraf er solgt 152 lejligheder med indflytning i foråret 2017.

Næste etape, Myrholm, rummer 214 lejligheder med indflytning i 2018, og her kan prisrekorden meget vel blive overgået. Ifølge Alexander Mottlau rummer denne etape en mulighed for at indrette to tilsvarende penthouseboliger, som afhængig af købers ønsker vil koste 17-21 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079