23948sdkhjf

Tre rådgivere vinder rammeaftale

Alabu Bolig fra Aalborg har udpeget tre ingeniørrådgivere til fireårig rammeaftale

Den almene boligorganisation Alabu Bolig i Aalborg har indgået rammeaftale med tre virksomheder om rådgivning på bygge- og renoveringsopgaver for de næste fire år.

Blandt fem prækvalificerede udpegede Alabu Bolig således Kærsgaard & Andersen A/S, Moe A/S og Rambøll Danmark A/S som vindere.

Rammeaftalen omfatter ingeniørrådgivning i faserne planlægning, projektering og udførelse af byggeri.

Boligorganisationen, der primært udlejer boliger i Aalborg, gennemfører også et udbud på arkitektrådgivning i forbindelse med de samme opgaver. Til denne del er der dog endnu ikke fundet vindere.

Det samlede budget for Alabu Boligs byggeprojekter de næste fire år, inklusiv rådgivning, vurderes i udbudsmaterialet til 500-1.000 mio. kroner.

Bygherrerådgiver for Alabu Bolig er Dk2 Bygherrerådgivning A/S.

Rammeaftalen er opdelt i to udbud for henholdsvis ingeniørrådgivning og arkitektrådgivning. Arkitektdelen er der endnu ikke udpeget rådgivere til.

Alabu Bolig ejer cirka 6 000 boliger og er resultatet af en fusion mellem de nordjyske foreninger Boligforeningen Vanggården, Boligforeningen Fjordblink, Boligselskabet NordBo og Alabu Bolig a.m.b.a, der blev gennemført i januar 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109