23948sdkhjf

Uventet regning på vej til Århus Kommune

Dårlige jordbundsforhold på den grund, der skal huse Lighthouse-projektet, kan i første omgang sende en regning på op mod 20 mio. kroner i retning af Århus Kommune.
Jyllandsposten skriver fredag, at jordbundsforholdene på den havnegrund, der efter planen skal benyttes til det meget omtalte Lighthouse-projekt, er så dårlige, at projektet nu får betydelige meromkostninger.

Den netop indgåede kontrakt mellem Århus Kommune og Landic Property, der står bag projektet, siger imidlertid, at det er kommunen som sælger, der skal betale sådanne omkostninger.

- Kommunen har solgt grunden på et vist funderingsniveau, og så er det uheldigt for alle, at der viser sig at være problemer med plastisk ler, siger Landics direktør Michael Sheikh til avisen.

Lighthouse-projektet er delt i to etaper, hvoraf den første består af hotel og almene boliger, mens den anden blandt andet omfatter det 142 meter høje Lighthouse, og Landic Property forventer, at meromkostningerne på første etape ligger omkring 20 mio. kroner.

Der er endnu ikke opgjort krav for anden etape, men ifølge Jyllandsposten er jordbundsforholdene her dårligere end på grunden til første etape.

Kilde: Jyllandsposten

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109