23948sdkhjf

Kingo om kartelsag: Der er muligvis sket fejl i 1-2 sager

I forrige uge kom det frem, at mellem 10 og 20 personer og virksomheder i nedbrydningsbranchen er i politiets søgelys i en sag om mulig karteldannelse.

Kingo Karlsen er blandt de involverede firmaer og er sigtet for at have lånt priser af konkurrenter i et par sager omkring 2012.

Jeg kan ikke gøre det tydeligt nok, hvor meget det ærgrer mig, at der måske er sket fejl. Særligt når vi altid har arbejdet på at højne standarden på miljø-, arbejds- og skatteforhold, og i det hele taget går forrest for, at etik er på agendaen, i alt hvad vi gør. Sagen flugter på ingen måde med de værdier, som Kingo står for, og jeg er ærgerlig over at den eksisterer, og at den kører i pressen, siger administrerende direktør Thomas Kingo Karlsen i en udtalelse via Kingo Karlsens hjemmeside.

- Lige nu forsøger vi internt at komme til bunds i sagen, og det ser ud til, at der er en-to sager, hvor vi er usikre på om der er sket fejl, og jeg er enormt ked af, hvis det viser sig at holde. Særligt når vi er meget opmærksomme på, at alle medarbejdere arbejder efter, hvad der står i konkurrencelovgivningen og dermed også vores 'code of conduct' om konkurrenceforhold, som vi indførte i starten af 2015, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125