23948sdkhjf

Nordjyske specialvinduer til Sønderborgs nye vartegn

Krone Vinduer skal levere 1.000 elementer til 70 meter højt hotel på havnefront.

I Harken ved Hjørring har Krone Vinduer udført talrige specialordrer, og nu føjes yderligere et opsigtsvækkende projekt til vinduesfabrikkens CV.

Til byggeriet af hotel-, spa- og konferencekomplekset Alsik i Sønderborg har bygherren valgt Krone Vinduers kompositsystem ”Ecliptica”, og den nordjyske vinduesfabrik skal fra denne måned og frem til foråret levere cirka 1.000 elementer, i alt 2.800 kvadratmeter, til byggeriet.

Vinduesserien er udført i ren komposit, og projektdirektør Christian Olesen oplyser, at kravene til vinduer og døre er store, da de dels skal sidde i et spaområde med stor fugtpåvirkning og desuden udføres i op til 4,2 meters højde uden deling.

- For os er det dejligt, at se, at der nu også bygges store projekter uden for de store byer herhjemme. Sønderborg Towers er et byggeri, der passer perfekt til os, siger Christian Olesen.

Han mener, at ordren i Sønderborg understreger Krone Vinduers ekspertise, når det kommer til vinduer og døre i meget store størrelser og specielle materialevalg.

Krone Vinduer kan se tilbage på et særdeles begivenhedsrigt halvår, hvor virksomheden først overtog PT Vinduers fabrik i Aabybro og siden selv blev overtaget af VKR-selskabet Dovista.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125