23948sdkhjf

Succes med fjernkøling skaber arbejdspladser

Der er fortsat stor efterspørgsel efter bæredygtig køling til ejendomme i København.

Hofor Fjernkøling har haft og har til stadighed stor tilstrømning af nye kunder – det har for fjerde gang i træk udløst en af Børsens gazellepriser. 

Chef for Hofor Fjernkøling Henrik Lorentsen Bøgeskov fortæller, at det fortsat høje aktivitetsniveau betyder, at man i 2017 forventer at skabe beskæftigelse til cirka 100 personer i form af medarbejdere hos Hofor, rådgivere, entreprenører og underleverandører. 

- Med kundevæksten i København skal vores fjernkøleforretning have hjælp til design, projektering og ikke mindst udførelse af kølecentraler, produktion samt rørføring til kunderne. Det er derfor glædeligt, at vi nu kan melde ud til alle disse virksomheder og kollegaer, at opgaveniveauet næste år forventes på samme niveau som de tidligere år, siger Henrik Lorentsen Bøgeskov.

Det er blandt andet tilgangen af store kunder som eksempelvis JP/Politikens Hus, Bygningsstyrelsen, TGI Friday, Hotel Scandic Front, DSB samt en udvidet ordre fra Københavns Universitet, der har været med til at sikre det gode 2015-regnskab og at man fastholder aktivitetsniveauet i 2017.

Her forventer Hofor Fjernkøling langt at overstige det tidligere udmeldte mål om at nå 57 MW fjernkøling. 

- Til dato har vi ca. 52 MW og næste år forventer vi at have indgået aftaler på i alt 63 MW netop på grund af den store efterspørgsel, siger Henrik Lorentsen Bøgeskov.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.334