23948sdkhjf

Fem Søstre i Vejle står fuldendt

Det sidste af fem boligtårne er afleveret.

Det markante boligbyggeri Fem Søstre i Vejle står nu fuldent - otte år efter NCC afleverede det første af de fem boligtårne.

NCC har været totalentreprenør på samtlige tårne, som med årene er blevet et kendt og populært stykke arkitektur ved Vejle Ådal.

Fem Søstre er udført i fem etaper, og det har været en lang rejse frem til afleveringen af det sidste tårn. Kort efter tårn 1 stod færdigt ramte finanskrisen, og projektet lå stille i en periode, inden man valgte at fortsætte med tårn 4. Nu er tårn 2 altså afleveret som det femte og sidste i rækken.

Projektchef Jesper Michaelsen fortæller, at NCC har fastholdt stort set samme hold af funktionærer og håndværkere gennem projektet, og han roser projektets parter for et godt samarbejde.

Bygherre på Fem Søstre er Bonava, det tidligere NCC Bolig, hvor Senior Contract Manager Peter Riber har haft ansvar for at styre byggeriet.

- Fem Søstre er Bonavas foreløbigt sidste projekt i Jylland, og det har været vigtigt at afslutte byggeriet på en god måde. Det, synes vi, er lykkedes med tårn 2, siger Peter Riber, der som Senior Contract Manager har styret byggeriet for Bonava.

Projektet er tegnet af Arkitema med Rambøll som rådgivende ingeniør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142