23948sdkhjf

Byggefirma skifter ejer

Der ligger særdeles grundigt forarbejde bag ejerskiftet hos Idebyg.

De 35 medarbejdere hos Idebyg i Nykøbing Falster får ny chef.

Indehaver Henrik Piil stopper og overlader fra årsskiftet tøjlerne til 34-årige Johnny Hansen, der bliver ny eneejer og daglig leder.

- Jeg stopper ikke som ejer af Idebyg, fordi jeg er for gammel, men fordi nu er tiden til at lave noget andet. Det er vigtigt, at du på et tidspunkt lader andre komme til, og den tid er kommet nu, siger Henrik Piil, der fremover vil koncentrere sig om Sydsjællands Kistefabrik, som han købte for seks år siden.

Generationsskiftet er grundigt forberedt. Johnny Hansen blev tilbage i 2009 hentet ind i virksomheden med det formål, at han engang i fremtiden skulle tage over efter Henrik Piil. I den forgangne sommer blev det pludselig alvor.

- Henrik kom til mig og sagde op. Nu var han og resten af Idebyg klar til det sidste skridt i skiftet af ejer og leder af firmaet, siger Johnny Hansen.

Han blev i sin tid udlært hos Idebyg og kender således virksomheden ud og ind.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde videre i det gode spor og i den ånd, som Idebyg har været præget af i en årrække. Jeg skal sammen med vores dygtige og engagerede medarbejdere bygge videre på det bæredygtige fundament, som Henrik har skabt gennem årene, siger Johnny Hansen.

Han har i de senere år gradvist taget mere og mere over fra Henrik Piil og stået for den daglige ledelse og kundekontakten. Derfor vil kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere ikke mærke den store forskel, når Johnny Hansen formelt tager over, når bragene fra nytårsraketterne har lagt sig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078