23948sdkhjf

ATP Ejendomme går ind i københavnsk milliardprojekt

ATP Ejendomme og Danica Pension har indgået en aftale om fælles ejerskab af en kommende kontorbygning på Postgrunden i København.

Aftalen, der er betinget af forventet lokalplansgodkendelse, betyder, at ATP Ejendomme og Danica Pension kommer til at eje 50 procent hver af ejendommen.

Den forventes at indeholde 66.000 kvadratmeter erhvervslejemål og ejendommens samlede værdi forventes at udgøre omkring tre milliarder kroner.

Et attraktivt kvarter midt i København

Postgrunden blev i 2015 erhvervet af Danica Pension. Over de kommende år er det planen på grundarealet at udvikle et nyt og attraktivt bykvarter i det centrale København med plads til boliger, kontorarbejdspladser, café- og butiksliv.

- For Danica Pension har det været afgørende, at vi med ATP får en langsigtet investor med stor ekspertise inden for ejendomsmarkedet. Vi vil nu sammen arbejde videre med planerne for bygningen, så vi sikrer, at det bliver et attraktivt erhvervslejemål, og vi samtidig skaber et optimalt samspil med den øvrige del af Postgrunden, siger Anders Svennesen, CIO Danica Pension, i en pressemeddelelse.

Bygningen forventes at stå klar til indflytning i begyndelsen af 2022.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125