23948sdkhjf

Nu starter jagten på Danmarks bedste almene renoveringsprojekt

Når Renover-prisen i 2017 bliver uddelt for femte gang, får den følgeskab af en ny pris: Jubilæumsprisen.

Prisen skal bringe de gode eksempler på almene renoveringer frem i lyset – og hylde Danmarks bedste almene renoveringsprojekt.

- I de almene renoveringsprojekter ser vi ofte eksempler på renoveringsløsninger, der på grund af innovativ værdi er til gavn for hele branchen. Og det selvom almene renoveringsprojekter ofte er mere komplekse end andre renoveringsprojekter, fordi de kræver et tættere samarbejde om vigtige beslutninger og løsninger mellem byggefolkene og beboerne, siger Lars Axelsen, administrerende direktør i GI, der står bag prisen sammen med Realdania.

Jubilæumsprisen har fået sit navn, fordi det i 2017 er femte gang, at Renover-prisen uddeles. Håbet er, at Jubilæumsprisen kan blive en katalysator for flere renoveringsprojekter i den almene sektor.

Med den nye pris ønsker vi at hylde de gode og nytænkende almene renoveringsprojekter, som vi ved, findes derude. Vi tror på, at vi ved at synliggøre dem kan være med til at inspirere til endnu mere og innovativ renovering i den almene sektor, siger filantropidirektør Anne Skovbro fra Realdania.

Vinderen af Jubilæumsprisen får en statuette og belønnes desuden med 100.000 kroner til en fest for holdet bag renoveringen.

Om Jubilæumsprisen

Jubilæumsprisen gives til det bedste almene renoveringsprojekt, der er realiseret efter 2012. Tidligere indstillede projekter kan også indstilles igen til Jubilæumsprisen.

Indstilling, nominering og kåring af Jubilæumsprisen sker samtidig med Renover-prisen. Det kan ske fra 2. januar 2017, hvor alle kan indstille deres bud på Danmarks bedste almene renoveringsprojekt.

Herefter vil et nomineringsudvalg udpege tre projekter, der skal nomineres til Jubilæumsprisen. Disse projekter vurderes af et valgkollegium, som ved en hemmelig afstemning udpeger vinderen.

Vinderen afsløres og kåres ved den store Renoverprisfest, hvor også vinderen af Renover-prisen afsløres og kåres.

I 2017 kan almene renoveringsprojekter udelukkende indstilles til Jubilæumsprisen og ikke Renover-prisen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078