23948sdkhjf

Munck Gruppen køber islandsk storentreprenør

Den fynske entreprenørvirksomhed vil med overtagelsen af LNS Saga udvide sit virkefelt betragteligt
Entreprenørvirksomheden Munck Gruppen fra Nyborg har været på storindkøb i Island og køber landets største entreprenør LNS Saga.

- Vi har gennem længere tid haft fokus på det skandinaviske marked, og med købet af LNS Saga kan vi for alvor cementere vores position i Island, Grønland, Færøerne og Norge, udtaler Munck Gruppens adm. direktør Hans Christian Munck i en pressemeddelse.

LNS Saga opnår i 2016 en omsætning på godt 800 mio. kroner og råder over knapt 400 medarbejdere. Det islandske entreprenørselskab har brede kompetencer inden for havnebyggeri, kystsikring, erhvervsbyggeri, lufthavne, tunnel- og vejbyggeri samt etablering af kraftværker, og Munck Gruppen udvider således sit virkefelt betragteligt.

- Vi får adgang til en række kompetencer og synergier, som vi kan bringe i spil ved fremtidige store, komplekse opgaver. LNS Saga et ungt selskab med en engageret medarbejderkreds og en erfaren ledelse, og vi har store forventninger til den fremtidige udvikling både i Island og det øvrige Norden, siger Hans Christian Munck

Det islandske opkøb ligger ifølge Munck Gruppen naturligt i tråd med virksomhedens vækststrategi og ønske om stigende aktivitet både i Danmark og i udlandet.

Selskabet havde før opkøbet en omsætning i 2015/16 på 1,6 mia. kroner og cirka 1.100 ansatte. Efter opkøbet beskæftiger Munck Gruppen godt 1.500 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125