23948sdkhjf

Geberit vil satse mere på salg til private

Flere nye medarbejdere er ansat som led i etableringen af en helt ny BtC-afdeling. Desuden er nye showrooms på vej.

Sanitetsbranchen er i en rivende udvikling, og forbrugermarkedet er stødt stigende. Det oplever de især hos Geberit, der med overtagelsen af Ifö tidligere i år for alvor er gået ind på BtC markedet.

Oprustningen betyder, at Geberits salgsorganisation fra den 1. januar 2017 bliver inddelt i en BtB-afdeling og en BtC-afdeling.

- Vi har overtaget en meget populær produktpalette fra Ifö, men det i sig selv skal vi selvfølgelig ikke stille os tilfredse med. Hvis vi ikke hele tiden udvikler os selv og vores produkter, mister vi vores position som markedsledende, og det er derfor, vi nu opruster organisationen. Så vi kan leve op til både vores og Ifös image i branchen, siger landechef i Geberit Danmark, Bent Knudsen, i en pressemeddelelse.

Oprustningen har allerede nu medført nyansættelser. 38-årige Nicolai Staflin er ansat som salgschef for BtC-afdelingen. Han kommer fra en stilling hos Pressalit, hvor han blandt andet var salgschef for Øst- og Centraleuropa samt Mellemøsten.

37-årige Nina Slothuus Nielsen er ansat som teamleader med ansvar for den forbrugerrettede markedsføring. Hun har tidligere været marketingansvarlig hos fibergipsplade-producenten Fermacell. Både Nicolai Staflin og Nina Slothuus Nielsen arbejder på hovedkontoret i Lystrup. 

Tidligere stod agenturvirksomheden Max Sibbern for salget af Ifö i Danmark. I forbindelse med Geberits overtagelse af Ifös produktportefølje flyttede medarbejderne fra Max Sibbern med.

- Max Sibbern-medarbejdernes knowhow er vigtig for os. Vi har overtaget et enormt stort antal nye produkter på én gang, inklusiv en kategori der er ny for os. Nemlig møbler til badeværelset, siger Bent Knudsen.

Udvidelsen af salgsorganisationen betyder også, at Geberit åbner flere showrooms rundt om i landet. På deres kunde- og kompetencecenter i Albertslund er der indrettet et nyt stort showroom, som netop er åbnet for virksomhedens forhandlere. Ifølge planen bliver der også åbnet for forbrugere i første kvartal af 2017, hvor et helt nyt showroom også åbner på hovedkontoret i Lystrup. I andet kvartal af 2017 følger endnu et showroom i trekantsområdet.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109