23948sdkhjf

Milliardbyggeri dropper totalrådgiveren

Byggeriet af Sjællands Universitetshospital i Køge skal videreføres med en ny udbudsstrategi.

Regionsrådet i Region Sjælland har besluttet, at samarbejdet med totalrådgiver bringes til ophør, og at projekteringen af det kommende Sjællands Universitetshospital i Køge skal videreføres med en ny udbudsstrategi.

Det oplyser regionen i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at totalrådgiverkonsortiet, der består af C.F. Møller, Rambøll og Alectia ”indgår i dialog om de nærmere vilkår”.

Baggrunden for beslutningen er projektforslaget for den første af fire store etaper, der indikerer, at det forventede bruttoareal for det samlede byggeri vil blive forøget med knap 23.000 kvadratmeter, hvilket vil medføre en samlet budgetoverskridelse på mellem 300 og 350 millioner kroner i forhold til de fire milliarder kroner, der er afsæt til projektet.

- Region Sjælland og totalrådgiverkonsortiet har drøftet mulighederne for at gennemføre projektet inden for de givne rammeforudsætninger uden at finde en løsning. Regionsrådet har herefter besluttet at afvikle den eksisterende kontrakt, så projektet kan gennemføres med det ønskede resultat. Det betyder, at en samlet plan for den videre proces for gennemførelse af byggeriet bliver behandlet i Regionsrådet i marts 2017, lyder det i pressemeddelelsen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111