23948sdkhjf

Bravida Danmark udvider chef-gruppen

Tidligere Lemvigh-Müller CEO tiltræder i nyoprettet stilling som kommerciel direktør.

Bravida Danmark ønsker at styrke sit kommercielle fokus og har derfor ansat Morten Jørgensen i en nyoprettet stilling som kommerciel direktør.

Morten Jørgensen kommer senest fra en stilling som Group CEO i Netværk Danmark og har desuden erfaring fra topstillinger i Lemvigh-Müller, Louis Poulsen og Belid Lighting.

- Vi arbejder med en meget ambitiøs forretningsplan hen imod 2020, med fokus på vækst i vores serviceforretning og fortsat god udvikling i antallet af vundne anlægsprojekter. Den udvikling skal Morten bidrage til at drive, siger administrerende direktør i Bravida Danmark, Bent Andersen.

53-årige Morten Jørgensen er oprindelig uddannet som elinstallatør. Derudover har han taget flere uddannelser indenfor økonomi, ledelse, markedsføring og bestyrelsesarbejde.

- Jeg kender Bravida Danmark rigtigt godt, blandt andet fra min tid som CEO i Lemvigh-Müller, som er landets største tekniske grossist. Bravida Danmark står for mig som en yderst veldrevet og kompetent leverandør af tekniske installations- og serviceløsninger. Samtidig er jeg overbevist om, at virksomheden har et stort potentiale til at udvikle den kommercielle del af forretningen. Den udvikling ser jeg frem imod at bidrage til i samarbejde med mine nye kolleger, siger han.

Morten Jørgensen tiltræder stillingen som kommerciel direktør den 1. april 2017.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157