23948sdkhjf

Intego indgår aftale med detailgigant

Butikkerne i Lars Larsens Jysk-kæde har løbende behov for teknisk service, og derfor har Jysk indgået en aftale med Intego, som bliver teknisk servicepartner for kædens 56 butikker i Vestdanmark.

Intego har i forvejen tilsvarende aftaler med blandt andre Jem & Fix og Würth, og netop erfaringen med at servicere detailkæder har været udslagsgivende for valget af servicepartner, oplyser development manager Mogens Hestbech fra Jysk.

Samarbejdet mellem Jysk og Intego startede midt i 2015 og har siden udviklet sig. Udover den løbende servicering af butikkerne assisterer Intego nu også ved butiksomstillinger.

- Det betyder, at vi nu både hjælper Jysks store manager og development manager. Ved en butiksomstilling sørger vi for at tilslutte alt deres udstyr – herunder edb-anlæg, sengestudier, madrasstudier og så videre. Derudover står vi også for facadebelysning og omstilling af kasserne. Alt dette kan vi stort set klare inden for åbningstiden, og dermed behøver JYSK ikke at lukke butikken, fortæller Allan Nordby Tode, der er projektleder hos Intego.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109