23948sdkhjf

GK Danmarks direktør fratræder

Efter eget ønske fratræder Lone Møller Sørensen sin stilling som administrerende direktør i GK Danmark A/S med udgangen af januar 2017.

Hun kom til teknikentreprenøren i sensommeren 2012 fra et direktørjob i Rambøll og ønsker nu at hellige sig bestyrelsesarbejde og strategiske konsulentopgaver.

- Det har været en spændende og til tider udfordrende rejse med GK-teamet, hvor vi sammen har tacklet markedets udfordringer i tæt samarbejde med vore kunder og samarbejdspartnere, udtaler Lone Møller Sørensen i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand Jon Valen-Sendstad vil varetage jobbet som administrerende direktør, indtil en afløser er fundet. Han roser sin afgående direktør for at have udviklet GK Danmark til en stærkere virksomhed med fokus på værdiskabelse, kompetenceudvikling og bedre risikostyring.

i takker Lone Møller Sørensen for den betydelig indsats hun har gjort for GK Danmark med at vende udviklingen i selskabet efter flere år med underskud til igen at give sorte tal, siger Jon Valen-Sendstad.

GK Danmark, der oprindeligt hed Ventilationsgruppen, har gennem en årrække udviklet sig fra at være en ren ventilationsvirksomhed til en landsdækkende flerfaglig virksomhed, der favner områderne vvs, sprinkling, køl, bygningsautomatik, tyveri- og brandalarmer. Virksomheden er ejet af norske GK Gruppen AS.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125