23948sdkhjf

Julius Nielsen og Søn skifter ud på chefposten

Ny administrerende direktør startede som arbejdsdreng.

Efter fire år i spidsen for A/S Julius Nielsen & Søn har René Kjærsgaard-Nielsen ønsket at trappe ned og frigøre sig fra den daglige drift.

Hvidovre-entreprenøren, der hører til blandt landets ældste tømrer- og snedkervirksomheder, har i stedet valgt at forfremme entreprisechef Søren Hansen til administrerende direktør. Han tiltrådte stillingen kort før jul.

- Det er en kæmpe udfordring, men også et stort klap på skulderen, at jeg nu overtager den daglige ledelse af firmaet. Jeg startede som arbejdsdreng for 25 år siden og gik gennem forløbet med lærlingetid, som svend, som konduktør og senere tømrermester for nu at krone indsatsen med jobbet som administrerende direktør, siger Søren Hansen i en pressemeddelelse.

René Kjærsgaard-Nielsen kom til Julius Nielsen & Søn fra et job som administrerende direktør i Spæncom i starten af 2013 og fortsætter nu i stedet som formand for virksomhedens bestyrelse.

- Vi har aftalt, at jeg – selvom det måske ikke er helt i tråd med good governance-principperne – fortsætter med en tæt dialog med Søren, således at vi sikrer, at mest mulig viden og erfaring forbliver i virksomheden, siger René Kjærsgaard-Nielsen.

Han oplyser endvidere, at der er indgået aftale med FB Gruppen om at bygge boliger på Landlystvej 42, hvor Julius Nielsen & Søn i dag har adresse. Derfor bliver en af opgaverne for 2017 at finde en ny placering til virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084