23948sdkhjf

BNS-direktør: Bøtten er vendt

Herlev-entreprenør fejrer jubilæum med en personaletur til Madrid.

Efter nogle vanskelige år kan B. Nygaard Sørensen A/S (BNS) ved månedens udgang fejre sit 30 års jubilæum med bevidstheden om, at udviklingen igen går den rigtige vej.

Underskud er vendt til overskud, og når regnskabsåret 2016/17 afsluttes ved udgangen af september, forventer ledelsen, at omsætningen vil være tilbage på niveau med 2014/15.

Fremadrettet er ambitionen at vokse med 5-10 procent årligt, så BNS kan blande sig i en liga, hvor det bliver rigtig sjovt, som administrerende direktør Mikkel Baastrup udtrykker det.

Vejen til vækst går gennem at erobre en større markedsandel blandt de private og institutionelle bygherrer, der efterspørger entreprenørkompetencer tidligt i en byggeproces. En større bid af byggerierne uden for Storkøbenhavn indgår også i BNS’ strategi for den videre udvikling:

- Grænsen for vores marked sættes af køreafstanden. Det vestlige Fyn og Jylland ville kræve, at vi etablerede os med en afdeling i vest – og det har vi fravalgt, siger Mikkel Baastrup.

Jubilæet skal ikke fejres ved at indbyde til stor reception. I stedet hiver BNS til foråret et par dage ud af kalenderen og sætter sig i flyveren til Madrid for sammen at opleve den spanske hovedstad.

- Det er vores måde at vise medarbejderne, at vi sætter pris på dem og det, vi skaber sammen her i virksomheden.

- BNS er også i dag en familieejet virksomhed – og det oplever jeg som en styrke. Vi er drevet af andre værdier, og mange af medarbejderne har været her i årevis, så vi oplever os selv som lidt af en stor familie. Folk giver den lige en tand ekstra – og det prøver vi at kvittere for på forskellig vis, siger Mikkel Baastrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094