23948sdkhjf

Ny afdelingsleder og nye byggeledere i Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg, som i 2015/16 satte ny regnskabsrekord, har oprustet i afdelingerne i Horsens og Hobro.

Således er Jannik H. Jensen pr. 1. februar udnævnt til afdelingsleder i Horsens, mens Ib Larsen, Patrick D. G. Nielsen og Michael E. Christensen alle er ansat som byggeledere.

43-årige Jannik H. Jensen er uddannet diplomingeniør i 1999 og har erfaring med projektledelse fra Aarsleff og MT Højgaard. Han kom til Dansk Boligbyg som projektleder i 2004 og blev i 2015 udnævnt til projektchef.

Han har undervejs blandt andet haft ansvar for byggeriet af Danmarks første OPP-plejecenter i Vonsild ved Kolding Som afdelingsleder i Horsens overtager han nu ansvaret for byggeriet af 354 ungdomsboliger i Gellerupparken i Brabrand ved Aarhus.

- For mig har det været et naturligt skridt videre i virksomheden. Jeg vil gerne være med til at forme, hvordan Dansk Boligbyg kommer til at se ud fremadrettet, siger Jannik H. Jensen.

Ib Larsen, 37 år, er pr. 1. februar ansat som byggeleder i Horsens-afdelingen, hvor han fra starten tilknyttes projektet Terrassehusene, der består af 53 ejerboliger på Langelinje i Aarhus. Han er uddannet bygningskonstruktør i 2016 og var undervejs i praktik hos netop Dansk Boligbyg.

Patrick D. G. Nielsen, 24 år, er ligeledes pr. 1. februar ansat som byggeleder i Horsens-afdelingen, hvor han fra starten tilknyttes projektet med 354 ungdomsboliger i Gellerupparken. I lighed med Ib Larsen er uddannet bygningskonstruktør i 2016 med praktikforløb hos Dansk Boligbyg.

Michael E. Christensen, 26 år, er pr. 1. februar ansat som byggeleder i Hobro-afdelingen, hvor han fra starten tilknyttes projektet Tornhøjhaven i Aalborg – et nyskabende demens-plejehjem med 72 boliger, der opføres som en landsby. Han er uddannet bygningskonstruktør i 2016 og var undervejs i praktik hos Dansk Boligbyg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097