23948sdkhjf
>

Bygma bygger på gammel industrigrund

Forurenet jord har givet en del udfordringer for entreprenøren NCC, men tidsplanen holder for nyt stort trælastbyggeri.

Bygma er i gang med at bygge en ny trælasthandel på Gasværksvej 40 i Aalborg, og byggeriet er nu så fremskredent, at der torsdag blev fejret rejsegilde.

Den nye trælasthandel opføres af NCC på en grund i det gamle industriområdet ved Østre Havn, og det har givet visse udfordringer med forurenet jord:

- Men vi har haft et godt og tæt samarbejde med Bygma, som har været præget af stor beslutningskraft. Det har i sidste ende betydet, at vi alligevel holder tidsplanen, siger Henrik Krogh Holm, der er områdedirektør for NCC’s byggedivision i Nordjylland. 

Tættere på de professionelle håndværkere
Med projektet ombygges en eksisterende hal til håndværkerbutik, personalefaciliteter samt en drive in trælast. Der etableres desuden nybygninger i form af en bulkhal og sidelæsserhal for Bygmas aktiviteter i Grønland.

Det er Bygmas anden trælasthandel i Aalborg, men de to adresser skal ikke konkurrere mod hinanden om kunderne. Tværtimod skal de samarbejde om at sikre Bygma endnu flere kunder blandt ikke mindst de professionelle håndværkere.

- Vi ønsker at komme tættere på vores kunder, og derfor giver det god mening for os at opføre endnu en trælasthandel, så håndværkerne har en butik ved hånden uanset om de befinder sig i den sydlige eller nordlige del af Aalborg, siger Ole Østergaard, direktør for Bygma i Aalborg.

Han oplyser, at Bygma frem mod åbningen til foråret skal ansætte 20 nye medarbejdere.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.203