23948sdkhjf

Projektchef: Marina-boliger bygges i 2019

Stort Kolding-projekt rykker nærmere.

400 boliger og 1.000 bådepladser er på tegnebrættet i Kolding, hvor selve planlægningen af Marina City forventes færdig sidst på året.

Der er planlagt et borgermøde i slutningen af marts måned, og projektchef Torben Gade satser på byggestart i 2019, så marinaen og de første boliger kan stå færdige i 2020.

- Vi er i dialog med flere, som entydigt siger, at Marina City er et virkeligt interessant sted at bygge, siger Torben Gade til JydskeVestkysten.

Torben Gade er uddannet arkitekt og kom til Kolding Kommune og Marina City-projektet fra en stilling som markedschef i Rambøll. Han har tidligere været direktør og partner i GBL Gruppen.

Marina City er tegnet af Cobe i samarbejde med Rambøll og er et projekt, der skal samle de eksisterende lystbådehavne Marina Syd og Lystbådehavn Nord.

Ifølge JydskeVestkysten koster selve marinaen mindst 100 millioner kroner, hvoraf Kolding Lystbådehavn bidrager med cirka halvdelen. Resten af pengene skal komme fra kommunen, som finansierer sin andel via salg af jord til boligbyggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156