23948sdkhjf

Nordsjællandsk arkitektfirma skifter navn

- Både tiden og vi selv er vokset fra det gamle navn. Vi har i de senere år gennemgået en rigtig positiv udvikling og er nu en moderne virksomhed med cirka 20 ansatte. Derfor synes vi også, at vores navn skal afspejle denne profil.

Det fortæller indehaver og CEO, Peter Lindholm Sørensen, om baggrunden for, at Tegnestuen Møllestræde A/S efter mere end 30 år har valgt at skifte navne til ARC Nordic A/S.

- Det gør selvfølgelig lidt ondt at skille sig af med et mangeårigt navn, men først og fremmest er ARC initialerne på vores stifter, Aage Rønde Christensen, som stadig har sin daglige gang i firmaet, så vi beholder historien – også i navnet, siger Peter Lindholm Sørensen i en pressemeddelelse.

Navnet er samtidig en reference til de engelske ord ”architect” og ”arc” – bue, som er en klassisk konstruktion i arkitekturen.

- Endelig refererer Nordic til de stolte nordiske arkitektur- og designtraditioner, som vi i over 30 år har været en naturlig del af, siger Peter Lindholm.

Han offentliggjorde før jul et 2015/16-regnskab med et plus på godt to millioner kroner før skat – en femdobling i forhold til året før og det bedste resultat i ti år.

Ifølge Peter Lindholm var ARC Nordic tæt på at fordoble sin omsætning i fjor, og han har en klar ambition om fortsat vækst:

- Allerede nu kan vi mærke, at vi med vores størrelse og øgede kompetenceområder kan erobre nye markeder. Men vi har også en del nye tiltag på vej, som vi glæder os til at kunne fortælle om inden for kort tid. Jeg er overbevist om, at det vil gøre os endnu mere attraktive for en stadig bredere skare af aktører i branchen, og dermed forhåbentlig booste vores vækst yderligere, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109