23948sdkhjf

Limtræsproducent udvider

Flexwood på Falster investerer i fremtiden og indvier i næste måned en ny 350 m2 stor administrationsbygning.
Som specialist i fremstilling af limtræ er Flexwood også ramt af nedgangen i byggeriet, men troen på fremtiden kan der ikke rokkes ved. Således har virksomheden opført en ny administrationsbygning, som tages i brug om en lille måned:

- Vi bruger de frigjorte kræfter til at trimme vores virksomhed til de nye muligheder, der opstår, når hjulene igen for alvor begynder at snurre, siger fabrikant Ole Pedersen.

10 års drøm bliver til virkelighed
Den kommende indvielse er samtidig realiseringen af en drøm, som Ole Pedersen har arbejdet med de seneste 10 år: En administrationsbygning i modig arkitektur og dristigt design som kontrast til de omkringliggende produktionsbygninger.

Nu er drømmen blevet til virkelighed. Den gamle administrationsbygning på 100 m2 er udvidet, ombygget og forvandlet til en utraditionel spændende og inspirerende arbejdsplads på 350 kvadratmeter i flere plan med kontorer, showroom, mødelokaler, aktivitetsrum og arkiv.

Inspiration fra udlandet
Ole Pedersen har samlet inspiration til det spændende byggeri på rejser i udlandet og videreformidlet sine ideer til ETN Arkitekter, der har stået for byggeriet.

- Vi glæder os meget til at indvie bygningen, som jeg håber kommer til at stå som et godt eksempel på arkitektur, design, kunst og udvikling, og at den mentalt må medvirke til at vi kommer videre, siger Ole Pedersen.

Flexwoods egne limtræsprodukter er brugt til byggeriets tag, dæk og facader, men limtræet er også taget i anvendelse til de indendørs trapper. Endvidere er der anvendt amerikansk hvideg som gulvbelægning, mens facaden er med sortbejdset spånbeklædning i akacietræ.

Om Flexwood A/S
Flexwood beskæftiger sig med fremstilling af limtræ til bærende konstruktioner, herunder søjler, bjælker, buer og gitterspær. Virksomheden realiserede i 2007/08 et overskud før skat på 3,82 mio. kroner og beskæftigede da 15 medarbejdere.

Kilde: Flexwood A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094