23948sdkhjf

Entreprenør tilbage på sporet

Efter et underskud på 88 mio. i 2007 er entreprenørvirksomheden Hoffmann kommet ud af 2008 med et overskud på 8,6 mio. kroner.
Ovenpå et katastrofalt 2007 med 88 mio. kroner i underskud og efterfølgende afskedigelse af 25 % af medarbejderstaben synes Hoffmann nu igen på vej mod lysere tider.

Entreprenørvirksomheden - der er en del af den norske Veidekke-koncern - realiserede således et overskud på 20 mio. kroner i fjerde kvartal af 2008, og i alt endte året med et plus på 8,6 mio. kroner:

- Takket være god indsats fra vores medarbejdere og en nødvendig justering af virksomhedens omfang, opnåede Hoffmann A/S et meget tilfredsstillende resultat på 20 mio. kroner i fjerde kvartal. Udover tilfredsstillende og god drift fik Hoffmann også en positiv afklaring på risikoforhold, som gjorde at hensættelser kunne løses op. Dette er et vigtigt og positivt signal, siger administrerende direktør Torben Bjørk Nielsen.

17 usolgte boliger
Overskuddet betyder dog ikke, at krisen i byggeriet har været smertefri for Hoffmann. Udover de nævnte fyringer er omsætningen faldet fra 2,6 mia. kroner i 2007 til 1,9 mia. i 2008, mens selskabet Hoffmann Ejendomme er kommet ud af regnskabsåret med et underskud på 29,4 mio. kroner.

En væsentlig årsag hertil er liggeomkostninger til grundbank, 17 usolgte boliger samt en nedskrivning ejendoms- og grundaktiver.

Kilde: Hoffmann A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094