23948sdkhjf

Facadebygger sætter regnskabsrekord

Glasbyggerne A/S er kommet ud af 2008 med et overskud på 6,5 mio. kroner, og ordrebogen for i år er allerede så fyldt, at 2009 også ser ud til at give et pænt resultat.
Svendborg-virksomheden Glasbyggerne - der fremstiller facader til nybyggeri - oplevede i 2008 markant fremgang på såvel omsætning som resultat. Faktisk blev det seneste regnskabsår det hidtil bedste for firmaet, som blev stiftet, da seks medarbejdere overtog Skanska Alufacader tilbage i 2005.

Omsætningen er således øget fra 74,77 mio. kroner i 2007 til 89,25 mio. i 2008, mens resultatet før skat er forbedret med godt 5,5 mio. til et overskud på 6,5 mio. kroner.

Direktør Finn Damgaard forklarer, at det gode resultat skyldes, at firmaet først og fremmest har sin styrke inden for erhvervsbyggeri:

- Boligbyggeriet er gået i stå, men vi er stærke på erhvervsbyggeri, og her går det forsat godt, siger han til Fyens Stiftstidende.

Direktøren fortæller, at Glasbyggerne allerede har tilpas mange ordrer i hus til, at 2009 bliver ”rimeligt”. Til gengæld er han ikke videre positiv over for mulighederne til næste år:

- Lige nu kan vi se, at rådgivende ingeniører og arkitekter fyrer folk i bundter, og udviklingen hos dem mærker vi cirka halvandet år senere, forklarer han.

Glasbyggerne har 45 ansatte og er pt. blandt andet involveret i projekter som Vejle Stadion, CVU Øresund og Havneholmen Tower.

Kilde: Glasbyggerne A/S / Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079