23948sdkhjf

Rådgivere til Nordhavn-projekt er fundet

Cobe, Sleth og Rambøll er valgt som rådgivere i forbindelse med udviklingen af Københavns Nordhavn, der skal være et skoleeksempel på bæredygtig byudvikling.
Det bliver tegnestuerne Cobe og Sleth samt rådgiveren Rambøll, der skal stå for den kommende udvikling af bydelen Nordhavnen i København.

Bestyrelsen for By & Havn har valgt teamet med den begrundelse, at deres projekt leverer et visionært og overbevisende bud på implementering af visionen om Nordhavnen som fremtidens bæredygtige by.

Overborgmester Ritt Bjerregaard lægger vægt på, at det valgte projekt er baseret på bæredygtighed og blandede ejerformer:

- Med vinderprojektet bliver Nordhavn et fyrtårn for bæredygtig byudvikling. Cykelstier og metro binder bydelen flot sammen med resten af København. Der er lagt op til liv langs havnefronten med badeanstalter, havnepark og strande. Og så glæder det mig, at der er lagt så stor vægt på blandede ejerformer og byggerier, så vi kan få en socialt mangfoldig bydel med plads til alle.

Arkitektvirksomheden Polyform, som var hovedforfatter til et af de andre forslag, der var med i opløbet, inddrages ligeledes som rådgiver.

Udviklingen af Nordhavnen er - med sine 200 hektar - Skandinaviens største byudviklingsprojekt. Bydelen ventes udviklet over de kommende 40-50 år.

Læs mere på www.nordhavnen.dk

Kilde: By & Havn

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11