23948sdkhjf

Nyt millionoverskud hos Davidsen

Davidsen Tømmerhandel A/S - der er blandt landets største privatejede tømmerhandler - er kommet ud af 2008 med et overskud efter skat på 23 mio. kroner.
Trods sværere markedsbetingelser er det for tredje år i træk lykkedes for Davidsen Tømmerhandel A/S at realisere et overskud efter skat på den gode side af 20 mio. kroner.

I regnskabsåret 2007/08 - der sluttede ved udgangen af september - er omsætningen øget med 11 mio. til 696 mio. kroner, mens nettoresultatet er landet på 23 mio. kroner mod 31 mio. året før. Det reducerede overskud skal primært ses i lyset af udgifter til etablering af en ny afdeling i Rødekro, hvilket også understreges af, at det gennemsnitlige antal medarbejdere er øget fra 225 til 250.

Venter fremgang når krisen vender
Krisen i byggebranchen gør dog, at Davidsens Tømmerhandel ikke sætter næsen op efter vækst i indeværende regnskabsår. I perioden oktober-januar er omsætningen faldet med 14 % i den familieejede virksomhed, men på længere sigt ser direktør Povl Davidsen gode muligheder for vækst:

- Vi er forberedt på faldende omsætning, og at vi får skåret rigtig hårdt i indtjeningen i dette regnskabsår. Vi føler dog fortsat, at vi tager markedsandele i Sønderjylland, og at vi står til fornyet fremgang, når krisen vender, siger han til Erhvervsbladet.

Davidsens Tømmerhandel er grundlagt i 1944 og ejer i dag syv udsalgssteder i Sydjylland og på Fyn.

Kilde: Davidsens Tømmerhandel / Erhvervsbladet / JydskeVestkysten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078