23948sdkhjf

Aart flytter til ny Aarhus-bydel

Rykker ind på niende sal i bygning, som firmaets arkitekter selv har tegnet.

I 2014 åbnede Aart Architects nyt kontor i Oslo, i 2015 flyttede afdelingen i København til nye lokaler, og nu er turen kommet til Aarhus.

Mandag i denne uge flyttede Aart Architects ud af Aaboulevarden 22 og ind på 9. sal på Mariane Thomsens Gade 1C, der ligger i den nye havnebydel Aarhus Ø.

Her vil medarbejderne på Aarhus-kontoret fremover få udsigt over byen og bugten fra toppen af Pakhusene – et nyopført bolig- og erhvervsbyggeri som arkitektvirksomheden selv har tegnet.

- Inspireret af deleøkonomien har vi skabt et tæt samspil mellem bolig og erhverv ud fra tanken om at give mulighed for en mere mangfoldig havnebydel, der emmer af liv fra tidlig morgen til sen aften. Læg dertil, at virksomhederne deler mødelokaler, kantine, fitnessfaciliteter, en stor tagterrasse og meget mere, siger partner og CEO Torben Skovbjerg Larsen.

I rivende udvikling
Aart Architects voksede markant i Aarhus og Oslo i det forgangne regnskabsår, hvor omsætningen blev øget med næsten en tredjedel til 84 millioner kroner.

På tegnebordet ligger markante projekter fra hele Norden – også i Aarhus, hvor virksomheden senest har vundet bolig- og erhvervsbyggeriet Nicolinehus på Aarhus Ø og omdannelsen af det gamle Aarhus Kommunehospital til universitetscampus.

- Efter 10 gode år på Aaboulevarden er vores kontor i Aarhus vokset. Det har fået en størrelse, hvor det giver god mening at flytte i nye rammer i Pakhusene, siger Torben Skovbjerg Larsen.

Aart Architects er den første virksomhed, der flytter ind i Pakhusene. Senere følger blandt andre Interlex Advokater og Søstrene Grene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112