23948sdkhjf

Nu skal Hvidovre udvikles

Politikere nikker ja til Vandkunstens helhedsplan.

Hvidovres kommunalbestyrelse har godkendt den helhedsplan, der baner vej for udviklingen af fremtidens bymidte i Hvidovre.

Helhedsplanen er udviklet af Tegnestuen Vandkunsten gennem et parallelopdrag, som også har haft deltagelse af BCVA.

- Vi har nu nået en vigtig milepæl i udviklingen af fremtidens Hvidovre Bymidte, og jeg oplever, at vi med de gode input fra borgerne og den dialog, der har været på workshops, borgermøder og i bymidteudvalget står med en helhedsplan, der udgør et solidt fundament for det videre arbejde, siger borgmester Helle Adelborg i en pressemeddelelse.

Projektet går nu ind i en fase, drejer sig om at få prioriteret, hvilke dele af helhedsplanen, der skal realiseres, og hvordan.

Der skal blandt andet udarbejdes en trafikanalyse for den nye bymidte, og kommunalbestyrelsen ønsker desuden at arbejde videre med en idé om, at offentligheden skal have adgang til den øverste etage på Hvidovre Rådhus.

Desuden skal det skrives ind i helhedsplanen, at rådhuset bliver den højeste bygning i området, og at kulturlivet på Risbjerggård skal tænkes sammen med Teater Vestvolden, som efter planen skal flytte ind i bymidten.

Tegnestuen Vandkunsten skal nu justere helhedsplanen ud fra de bemærkninger, der er kommet fra bymidteudvalget og kommunalbestyrelsen. Den endelige helhedsplan bliver senere offentliggjort på hvidovre.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094