23948sdkhjf

Building Supply i ny indpakning

Building Supply har optimeret sin brugerflade og fremstår nu i et nyt og mere indbydende design. Samtidig med den nye makeover introduceres enkelte nye funktioner.
Stilskiftet på Building Supply skal på én gang præsentere et nyt æstetisk udtryk og samtidig gøre det lettere for vores brugere at navigere rundt på portalen.

Det nye design bruger langt flere billeder frem for tekst, hvilket skal hjælpe til et hurtigt overblik på de enkelte sektioner.

De mest markante ændringer er:

Nye søgemuligheder
Hver sektion har nu sin helt egen søgefunktion, hvilket giver en bedre og mere præcis søgning. Man kan nu både kombinere fritekstord og kategori, samtidig med at man eksempelvis på markedspladsen kan angive ”ønsket pris” eller under virksomheder kan angive ”geografisk placering”.

Virksomhedsprofiler
Alle medlemsprofiler har også gennemgået en forvandling, hvilket betyder, at alle informationer vedr. en pågældende virksomhed bliver tilgængelig ved blot et enkelt klik med musen. Profilerne viser nu også virksomhedens kompetencer og langt de fleste vil også have et Google Map, der illustrerer, hvor virksomheden bor.

Medlemspanel
Den tidligere "login-boks" er fjernet og det samme gælder "medlemspanelet". I stedet er der allerøverst til højre på portalen et ”log ind”-link. Når man klikker her, kommer der login-felt til syne nedenunder. Efter login vil der være de samme værktøjer tilgængelige, som under "medlemspanel" i det gamle layout.

Indrykninger
Det nye layout gør det også meget nemmere for medlemmer at foretage indrykninger på portalen. Klikker du eksempelvis på ”indryk” får du nu et overblik over alle muligheder på én gang, så du er fri for at klikke dig gennem alle portalens syv sektioner.

Ny profileringsmulighed
Building Supply kan med det nye layout også introducere en ny annonceringsmulighed på portalen. Det nye kvadratbanner måler 250X250 pixels og har tilmed en meget central placering på siden. Se priser og eksempel på det nye kvadratbanner her.

Brug for hjælp?
Vi håber det nye layout forklarer sig selv, men skulle du opleve problemer med at finde det, du søger, er du velkommen til at kontakte Salgs- og Marketingkoordinator Hanne Marie Lou på tlf 7228 6970 eller e-mail hml@industry-supply.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125