23948sdkhjf

Aabyhøj-entreprenør bygger 100 boliger i Aalborg

Nyt lejlighedsbyggeri er igangsat på Aalborgs tidligere godsbaneareal.

Et knap 5.500 kvadratmeter stort byggeri med 100 lejeboliger, fortrinsvist målrettet unge, opføres nu i den nye bydel på DSB’s tidligere godsbaneareal, centralt i Aalborg.

TN Udvikling har i samarbejde med Raundahl & Moesby udviklet projektet, der er solgt til et konsortium af lokale investorer.

Byggestarten blev markeret mandag i denne uge, da borgmester Thomas Krastrup-Larsen sammen med repræsentanter for projektets aktører lagde grundstenen til de nye boliger, der opføres på det sidste ledige byggefelt ud mod Jyllandsgade.

Projektet er tegnet af KPF Arkitekter i samarbejde med Ingeniør'ne og er døbt ”Trappen” som reference til, at bebyggelsen optrappes fra tre til syv etager. Det har givet mulighed for at etablere fire fælles tagterrasser. Herudover vil hver enkelt lejlighed have egen altan. Foruden de 100 lejligheder, der varierer i størrelse fra 50 til 80 kvadratmeter, vil der i stueetagen blive indrettet to erhvervslejemål.

Godsbanen er et af Aalborgs største byudviklingsprojekter og omfatter i alt cirka 120.000 m² nybyggeri med boliger, uddannelsesinstitutioner og detailhandel. Udviklingen startede i 2009, og området forventes færdigudviklet i 2019.

Det er ikke første gang, at Raundahl & Moesby bygger på Godsbanen. I efteråret afleverede virksomheden et byggeri med 56 lejligheder i otte etager for Wagner Ejendomme - i øvrigt også i samarbejde med  KPF Arkitekter og Ingeniør'ne. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126