23948sdkhjf

Nyhedsbrev i ny indpakning

Mandag den 27. april fik www.building-supply.dk foretaget en makeover. Nu er turen kommet til nyhedsbrevet, hvor blandt andet ”Nyt fra medlemmer” har fået en mere central placering.
Som du sikkert har lagt mærke til, har nyhedsbrevet fra i dag fået nyt layout, og samtidig har vi opdateret vores logo.

Herudover er der sket et par enkelte ændringer.

”Nyt fra medlemmer” har fået en mere central placering i højre spalte af nyhedsbrevet, og indrykningerne vil fremadrettet være opdelt i kategorier, så det bliver nemmere at danne sig et hurtigt overblik. Opdelingen vil komme i takt med, at der indrykkes nye nyheder. Der kan således gå et par dage, inden det er fuldt effekturet.

Der er samtidig lavet en opdeling af markedspladsen, så opslagene nu kategoriseres som ”Maskiner”, ”Varer, inventar, værktøj mm.”, ”Ejendomme” eller "Virksomheder"

Sidst men ikke mindst er nyhedsbrevets højre spalte blevet bredere. Vi søger løbende at afpasse bredden på portalen og nyhedsbrevet efter de stadigt større skærme, som der arbejdes med. Annoncerne i højre spalte er samtidig blevet større - men prisen er indtil videre uændret. For annoncering kontakt Hanne Marie Lou på 72286972.

Vi håber, I tager vel imod nyhedsbrevet. Ellers er vi som altid modtagelige for kommentarer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109