23948sdkhjf

Ny topchef hos CP

Pavillonproducenten udvider direktionen og har fra 3. august ansat Peter Rassing som ny administrerende direktør.
Efter sommerferien bliver Peter Rassing ny administrerende direktør hos pavillonproducenten CP i Viby på Sjælland.

Her skal han styrke den eksisterende ledelse, som i dag består af Peter Jakobsen og René Larsen.

- Vi har haft nogle helt forrygende år med kraftig vækst og udvikling af vores forretningsområder fra primært at omfatte containere, moduler og pavilloner, til også at udleje stort set alt slags entreprenørmateriel. Derfor vil vi styrke ledelsen med ansættelse af Peter Rassing som administrerende direktør, forklarer Peter Jakobsen.

Peter Jakobsen fortsætter selv som direktør for udvikling og kommercielle områder, mens René Larsen bliver ansvarlig for produktionen af pavilloner.

Den kommende direktør har stor erfaring som direktør inden for både produktion og handel. De seneste fem år har han været administrerende direktør for Egebjerg International A/S. Inden da var han direktør for Dunlop Hiflex i Danmark, hvor han stod bag en udvidelse af firmaets danske aktiviteter fra fire til 12 afdelinger:

- Jeg ser et kæmpe udviklingspotentiale i CP; både produktmæssigt og geografisk. Virksomheden udvikler sig på trods af krisen og ekspanderer på produkt- og distributionssiden, siger Peter Rassing.

Siden etableringen i 1986 har CP udviklet sig fra en enmandsvirksomhed til en danskejet virksomhed med stor produktion og udlejning af containere, pavilloner, mandskabsvogne og materiel.

Kilde: CP A/S

Læs mere om: CP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109